Qui som

Platypus Arts és una associació cultural sense ànim de lucre, fundada el 2009, que va néixer amb la voluntat d'apropar diverses activitats culturals al públic en general, fomentar i motivar la creació personal, la lectura, el teatre... donar una empenta a aquells professionals o amateurs amb interessos i qualitats creatives i, sobretot, fer gaudir de l'art.

Amb els anys però, la nostra experiència i trajectòria ens ha anat reenfocant. No hem perdut la voluntat que ens va animar a crear aquesta entitat però sí que s'han anat concretant les activitats a través de les que aconseguir-ho.

Amb l'objectiu de fomentar la lectura, la creació literària i la imaginació entre la ciutadania, l'any 2011 es va engegar el primer concurs de relats curts. L'èxit de la convocatòria va fer que es repetís l'any 2014 i ara, per tercer cop, aquest 2015.

Aquest és el projecte que ara mateix ens motiva, ens engresca i ens anima a voler-lo consolidar i fer créixer. Que els reculls de Platypus vagin creixent, arribin cada cop arribin a més llars, a més biblioteques, a més lectors.

Amb la mateixa il·lusió, compromís i serietat amb què vam començar, seguim treballant per anar fent que la cultura ens ajudi a ser millors. Confiem que aquestes iniciatives aporten un petit gra de sorra a fer del món un lloc millor.

Agraint infinitament el vostre suport i recolzament esperem que seguiu al nostre costat durant molt de temps més!

Benvinguts, i que gaudiu de l'espectacle!