Presentació a Terrassa del llibre MÉS petits grans relats

L’associació cultural Platypus Arts vam presentar ahir el segon llibre impulsat per l’entitat. Es tracta del resultat del II Concurs de relats curts que convoquem des de Platypus i que, de nou, ha comptat amb una molt bona acollida i una vuitantena de relats rebuts. MÉS petits grans relats, que demostra la continuïtat del primer DIVUIT petits grans relats, 2012, es va presentar ahir al vespre al Centre Cultural Terrassa acompanyat dels autors, acompanyants i curiosos.

A l’acte vam comptar amb la intervenció de l’Elisabeth Garcia, membre de l’associació, l’Andreu Beneit, editor de Llibres a mida, la Mireia Guerola, directora de l’editorial Birabiro, i la Rosa Boladeras, actriu i responsable de la lectura d’un dels relats. Amb aquesta aposta pel foment de la lectura, la creació personal i la cultura en general, l’entitat terrassenca està consolidant aquesta iniciativa que, esperem, poder convocar anualment.

Els dos llibres es poden trobar a les biblioteques de la nostra ciutat. 

Aprofitem per felicitar un cop més als autors seleccionats però també a tots aquells que es van animar a participar i que fan possible aquest tipus d'iniciaives. 

Moltes gràcies i fins la propera! 

Comentaris

Moltes gràcies a vosaltres! Va ser un acte molt emotiu. Enhorabona per la iniciativa.

Afegeix un nou comentari